Unibet fogadási bónuszok

A D-Day megérkezett a leendő AFL-játékosok számára az ország Unibet egész területén, a nemzeti tervvel a Sydney Hordern Pavillionjában, péntek este. Az Essendon elvárja, hogy a Sandringham Andrew McGrath-ját vagy North Ballarat Hugh McCluggage-t vegye fel a legutóbbi emlékezet egyik legtágabb huzatában. választásukat szorosan őrzött titokban tartják.A késői szívváltozás megakadályozása miatt valószínűleg McGrath vagy McCluggage – mindkét fegyveres középpályás – csatlakozik John Worsfold erőfeszítéseihez, hogy az idei fa spooner Unibet hajtja vissza a létrát 2017.-ben.

McGrath bejelentette magát, mint egy potenciális No1-t egy lenyűgöző szezonban, ahol a TAC Kupa oldalt Sandringham és a Brighton Grammar iskolai csapata kapta a Unibet fogadási bónuszok premierekre és társkapitányokra Vic Metro-ba egy nemzeti bajnokságra.

„Nyilvánvaló, hogy ez a válogatás egy kis súlyt és elvárást hordoz, de ez is hatalmas megtiszteltetés” – mondta McGrath. – Ha a kártyák így esnek, akkor igazán Unibet megalázottnak és kiváltságosnak lennék elfogadni ezt a felelősséget.Remélhetőleg mindkét kezemmel fogom, és a lehető legjobban képviseltem magam és a klubomat. ”

Mindkét játékos az elmúlt hetekben turnézott az Essendon létesítményeivel, de azt Unibet mondják, hogy nem bölcsebbek a bombázóknál szándékait. – Az ajkai nagyon szorosan zárva vannak – mondta McCluggage. „Nem hiszem, hogy valakinek van egy nagy ötlete. Bármi történik, történik. Nagyon ideges vagyok…az elmúlt hetekben elég nagy felépítés volt az iskola Unibet bonusz nélkül, hogy megtartsa az elmédet a dolgoktól.

„Tehát ideges vagyok, de ugyanakkor nagyon izgatott vagyok, hogy megragadjak a dolgokba.”

Az elmúlt évektől eltérően, amikor Jacob Weitering, Paddy McCartin és Tom Boyd szeretteit a legjobb fiatal játékosként jelentették be a földön, hosszú Unibet távon a tervezetből, a No1-es verseny sokkal közelebb került ehhez tervezett osztály.

„A legtöbb más év 1-jét júliusban jelentették be” – mondta az AFL nemzeti tehetséggazdája, Kevin Sheahan. „Tehát a tetején nagyon szoros volt, majd két vagy három leggyakrabban eljutott az Essendonba.”

De a kluboknak, akiknek nincs első körös választása, nem kell Unibet kétségbeesniük, Sheahan szerint . „Úgy gondoljuk fel a frontot, hogy a középpályások olyan jóak, mint bármelyik évben, de a hátsó végén van, amit úgy gondolunk, hogy különleges, mert a játékunk egyre nő” – mondta. – Igazán élénk a hátunk mögött.Láttuk Adam Goodes, Dane Swan, James Hird és Rory Sloane (későn) szerelmeseit. ”

„ Van néhány csodálatos játékos, és úgy gondoljuk, van egy Unibet csomó játékos ki lehetne venni a tervezet hátulját, amely a játék bajnokává válik, ilyen a tehetség mélysége. ”